További termékeink
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00420
 
„Telephely bővítés és technológia fejlesztés a BF-TRADE Kft.-nél”
 
 
A BF-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez benyújtott „Telephely bővítés és technológia fejlesztés a BF-TRADE Kft.-nél” című, GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00420 azonosítószámú támogatási kérelmét a Pénzügyminisztérium, mint Támogató 69 013 314 Ft összegű, feltételesen vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek ítélte 70 %-os támogatási intenzitás mellett.

A fejlesztés célja a vállalkozás megnövekedett forgalmához igazodva a műszaki-technikai háttér modernizálása, az infrastrukturális feltételeinek fejlesztése, valamint az eszközállományának korszerűsítése volt. A vállalkozás további dinamikus fejlődéséhezhez versenyképességéhez és további növekedéséhez szükséges volt a 7200 Dombóvár, Köztársaság utca 17. szám alatti üzlet bővítése. A projekt keretében a meglévő épület területéhez kapcsolódva, 258 m2-es növeléssel bővült az épület. Klímák kerültek beszerelésre az üzlethelyiség klimatizálása céljából és megújuló energiaforrást hasznosító technológiaként az épület melegvíz ellátását és fűtésrásegítést biztosító, Drainback napkollektoros rendszer került telepítésre. Technológiai fejlesztés céljából a társaság eszköz beruházásokat hajtott végre, melyek javítják a tevékenységének hatékonyságát.

Beszerzésre került:
• 1 db Shopguard elektronikus áruvédelmi rendszer
• 1 db Shopguard elektronikus árkijelző rendszer
• 1 db elektromos üzemű gyalogkíséretű targonca
• 1 db Strautmann BP28 hulladéktömörítő berendezés
• 1 db Epson EcoTank L6570 multifunkcionális nyomtató

A beszerzett eszközök lehetővé teszik a vállalati folyamatok hatékonyságának javítását, ezáltal növekszik a vállalkozás jövedelemtermelő képessége.
A vállalkozás informatikai rendszerének bővítése keretében beszerzésre került 3 db asztali gép, 1 db HP notebook, 2 db HP PROBOOK, 1 db DELL notebook. 
Stratégiai és üzleti tervezési tanácsadás bevonásával hatékonyabbá vált a cég működése. A vállalati infokommunikációs rendszer fejlesztése céljából beszerzésre került a Microsoft365 irodai szoftver egy felhő alapú táv- és csoportmunka támogató megoldás, amely Innovatív Office-appokkal, intelligens felhőszolgáltatásokkal és világszínvonalú biztonsággal segíti a munkavégzést. A szoftver hatékonyságnövelő és költségcsökkentő megoldásokkal egyszerűsíti a vállalat informatikai rendszerét.

A projekt befejezési dátuma: 2024.02.20.
 
 

 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

balintcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.33 Ft
CFH termékek
Termékajánló